Corwin

Smo ekipa strokovnjakov, ki si prizadeva za pozitiven in odgovoren razvoj mesta. Že več kot 10 let s preizkušenimi urbanističnimi načeli ustvarjamo najnaprednejše trajnostne stavbe na trgu. Glavne značilnosti naših projektov so zelene strehe, sodobna arhitektura in uporaba inovativnih tehnologij.

Schmidt Hammer Lassen Architects

Schmidt Hammer Lassen Architects je eden najbolj priznanih in nagrajevanih arhitekturnih birojev v Skandinaviji. Že več kot 30 let ustvarja svetovno znane projekte, ki temeljijo na nordijski arhitekturni tradiciji demokracije, blaginje, estetike, svetlobe, trajnosti in družbene odgovornosti. Biro je del globalnega podjetja za arhitekturo in oblikovanje Perkins&Will, ki deluje od leta 1935.

Video Architects

“Vloga arhitekta je raziskovanje in ocenjevanje številnih vidikov, ki jih je treba upoštevati pri načrtovanju nove stavbe, kot je Vilharia. Zato menimo, da je najpomembnejši aspekt pri načrtovanju zbrati prave ljudi in voditi projekt tako, da ima kar največ koristi – tako za uporabnike naših prostorov in njihove sosede, kot tudi za mesto in planet.“

Ekipa SHL arhitektov

NADALJUJTE NA

Prostori

Oglejte si Vilhario
Razišči VR